Verbindingskerk biedt geloofsopvoeding aan voor de kerkjeugd om meer te leren over het geloof en de Bijbel en daarover met anderen in gesprek te gaan.
We noemen dat catechisatie.

We doen dat in groepen voor tieners en jongeren en als het zo uitkomt kun je vragen of het individueel mogelijk is. Een groep heeft het voordeel dat je anderen ontmoet en dat er samen gewerkt en gelachen kan worden; we vinden relaties binnen de kerk belangrijk.

Catechese is bedoeld voor alle jonge leden van de kerk vanaf 12 jaar. Wanneer je na het volgen van een aantal jaren catechese nadenkt over belijdenis doen, is het een goed idee om een seizoen belijdeniscatechese te gaan volgen. Dat helpt bij een gerichte voorbereiding op het doen van openbare geloofsbelijdenis. Er zijn geen regels hoe oud je hiervoor moet zijn. Wel streven we ernaar om ook na het doen van openbare geloofsbelijdenis deel te blijven nemen aan catechese tot ongeveer je 20ste.

De vaste avond voor catechese onderwijs is donderdag in het kerkgebouw aan de Bonenburglaan. Via facebook en kerkblad worden de groepen en catecheten bekendgemaakt.
Voor vragen kun je altijd terecht bij de coördinator van het catecheseteam, Erik Stolper (cf.stolper@wxs.nl, 0613412248).